Wil jij als bezorger het visitekaartje van ons bedrijf zijn? Heb jij veel vrije tijd en wil jij op oproepbasis deelnemen aan het arbeidsproces? Dan is dit jouw kans om je bijdrage te leveren.

Samen Logistiek! als werkgever
Samen Logistiek! is een transport- en koeriersbedrijf met jarenlange ervaring in transport, klein- en snel transport en logistieke diensten. Onze dienstverlening richt zich op bedrijven in het hogere segment op het gebied van e-bikes, bouw chemie, interieurbouw, klein metaal, kantoor accessoires, beursmateriaal etc.

Samen Logistiek! is een professioneel en efficiënt werkende organisatie met een hoog kennisniveau.  Er werken circa 10 medewerkers vanuit de regio Doetinchem/Zutphen en leveren in Nederland, België en Duitsland.

Onze cultuur
Bij Samen Logistiek! werken gedreven medewerkers met een grote variatie in achtergronden en opleidingsniveaus. Deze mix zorgt voor een positieve dynamiek en professionele werksfeer binnen de organisatie. Binnen Samen Logistiek! zal je je snel thuis voelen. De medewerkers beschrijven de bedrijfscultuur als teamgericht, collegiaal en er is een prettige werksfeer. Onze kernwaarden zijn: snel, flexibel, klantgericht en betrouwbaar.

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een

Chauffeur/Bezorger/Koerier
8-24 uur per week (oproepbasis)

Jouw uitdaging
Als chauffeur bij Samen Logistiek! heb je één taak: klanten blij maken. Dit doe je door bestellingen op tijd af te leveren, met een grote glimlach en een flink portie service. Als chauffeur bezorg je in de Samen Logistiek! bakwagen de bestelde materialen bij onze klanten. Je houdt je netjes aan de verkeersregels en stelt de klant centraal. Je zal voor en na het bezorgen in de loods werkzaam zijn om de bakwagen te laden en andere logistieke werkzaamheden te verrichten.

Jouw profiel
We zoeken iemand die in het volgende profiel past:

  • Rijbewijs B (geen punten op je rijbewijs)
  • Woonachtig in regio Doetinchem/Zutphen en omstreken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent klantgericht en servicegericht en hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid en je profileert jezelf op een positieve wijze.

Ons aanbod
Als medewerker van Samen Logistiek! krijg je de kans een belangrijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Wij bieden een positie in een informele en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Op basis van de TLN CAO ontvang je naast jouw vaste inkomen de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 8% vakantiegeld;
  • 26 vakantiedagen;
  • Pensioenregeling;
  • Gezellig team en een goede werksfeer.

Informatie
Nadere informatie is verkrijgbaar bij Jurgen Damen, Eigenaar, tel. 06-83420379.

Reageren
Wanneer jij je kennis en ervaring bij Samen Logistiek! verder wilt verruimen, dan bieden wij je nu deze kans. Je wordt verzocht om per e-mail te solliciteren en je (korte) motivatie, voorzien van een cv, te richten aan Samen Logistiek! BV, t.a.v. Jurgen Damen, het e-mailadres is: info@samenlogistiek.nl.